×

Glutamina Capsule

L-Glutamina reprezinta cel mai important aminoacid pentru sportivi.

Cutie cu 120 capsule.

Culoarea capsulelor poate fi diferita de la un lot la altul, dar continutul lor este acelasi.

Citeste mai multShow less
29,00 Lei (inclusiv TVA)
Referinta:
PF0192
Imi place319
Descriere

GLUTAMINA CAPSULE - Descriere

Recomandari: L-Glutamina reprezinta cel mai important aminoacid pentru sportivi. In timpul efortului fizic, organismul pierde o cantitate importanta de aminoacizi, printre care si L-Glutamina, care reprezinta 60% din totalul aminoacizilor liberi din muschi si 20% din totalul aminoacizilor circulanti in organism.

L-Glutamina favorizeaza sinteza proteinelor, previne catabolismul muscular, imbunatateste recuperarea dupa efort, stimuleaza hormonul de crestere si activitatea sistemului imunitar, favorizeaza hidratarea celulara, creste productia de glicogen in ficat, transporta azotul in locurile in care organimsul are cea mai mare nevoie.

Glutamina a devenit extrem de populara in randul sportivilor, in principal din cauza faptului ca grabeste recuperarea fizica si sporeste masa musculara.

Glutamina capsule - Administrare

Administrare: se recomandă servirea unei porţii (10 capsule) de mai multe ori pe zi, în limita a 0,25 g pe kilocorp, din care una imediat după antrenament, împreună cu apă sau alt lichid potabil. O capsulă conține 500 mg de L-Glutamină.

Glutamina capsule - Ingrediente

Ingrediente:  L-Glutamina.

Glutamina capsule - Recomandari

L-Glutamina reprezintă cel mai important aminoacid pentru sportivi. În timpul efortului fizic, organismul pierde o cantitate importantă de ami-noacizi, printre care şi L-Glutamina, care reprezintă 60% din totalul aminoacizilor liberi din muşchi şi 20% din totalul aminoacizilor circulanţi în organism. Favorizează sinteza proteinelor, previne catabolismul muscular, îm-bunătăţeşte recuperarea după efort, stimulează hormonul de creştere şi activitatea sistemului imunitar, favorizează hidratarea celulară, creşte producţia de glicogen în ficat, transportă azotul în locurile în care organimsul are cea mai mare nevoie.

Contraindicatii: nu are contraindicaţii.

Nota: produsul este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul se păstrează în ambalajul original, în locuri ferite de căldură şi umezeală.

Glutamina capsule - declaratie nutritionala

Declarație nutriţională /10 capsule /100 g
Valoare energetică 90,4 KJ/21,6 Kcal 1675 KJ/400 Kcal
Grasimi 0 g 0 g
din care:
acizi grasi saturați 0 g 0 g
acizi grasi nesaturați 0 g 0 g
acizi grași trans 0 g 0 g
Glucide 0 g 0 g
din care zaharuri simple 0 g 0 g
Proteine 5 g 100 g
din care L-Glutamina 5 g 100 g
Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului
PF0192

Fisa tehnica

Aminoacizi
L-glutamina
Cumpara cu incredere
Reviews
Te-ar mai putea interesa
Clientii care au cumparat acest produs au mai comandat:
Calciu Magneziu
29,00 Lei (inclusiv TVA)
Calciu Magneziu - o cutie contine 120 capsule. Culoarea capsulelor poate fi diferita de la un lot la altul, dar continutul lor este acelasi.  
Super Mass-R
38,22 Lei (inclusiv TVA)
Super Mass-R este un supliment cu arome de vanilie, ciocolata, tutti frutti care, datorita compozitiei (50% proteine si 35% carbohidrati), poate inlocui mesele obisnuite din timpul zilei.
Creatin Monohidrat
73,00 Lei (inclusiv TVA)
Creatin Monohidrat creste performanta fizica in efortul succesiv din timpul exercitiilor fizice de scurta durata si de mare intensitate.
Mixforte-R
40,40 Lei (inclusiv TVA)
Mixforte-R este recomandat atat sportivilor, cat si categoriilor de consumatori cu activitati energetice ridicate, ca supliment alimentar pentru completarea alimentatiei zilnice.
Protwhey-R
75,00 Lei (inclusiv TVA)
Protwhey-R este o proteina cu absorbtie rapida, avand un puternic efect anabolic.
BCAA
35,00 Lei (inclusiv TVA)
 BCAA este un complex anticatabolic.
Arginina Capsule
Adauga in cos
39,00 Lei (inclusiv TVA)
Arginina este un aminoacid cu un rol important in sinteza proteinelor. Cutie cu 120 capsule. Culoarea capsulelor poate fi diferita de la un lot la altul, dar continutul lor este acelasi.

Meniu

Setari

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare
×
Glutamina Capsule
29,00 Lei

Please sign in first.

Autentificare