×

Amino Egg- R

Amino-Egg R este un concentrat proteic din albus de ou (concentratie proteica 92,1%) si produsi pentru tabletare (maltodextrina, lactoza, acid stearic si oxid de magneziu).

Citeste mai multShow less
39,00 Lei (inclusiv TVA)
Varianta
Referinta:
PF0167
Imi place5
Descriere

Amino-Egg R - descriere

Proteina din albus de ou, ov-albumina, este foarte bine asimilata de catre organismul uman.Este o proteina cu viteza de asimilare medie ce poate fi consumata in orice moment al zilei, avand un efect anabolic puternic prin promovarea sintezei proteinelor si reducerea simultana a distrugerii acestora.

Amino-Egg R - mod de utilizare

Se consuma oral, cate o portie (5 tablete) de 3 ori pe zi, cu apa sau suc natural. O ta-bletă are 1.300 mg.

Amino-Egg R - ingrediente

Contine: concentrat proteic din albuș de ou (92,1%) și produși pentru tabletare (maltodextrină, lactoză, acid stearic și oxid de magneziu).

Amino-Egg R - recomandari

Proteina din albuș de ou, ov-albumina, este foarte bine asimilată de către organismul uman. Este o proteină cu viteză de asimi-lare medie, ideal de luat în orice moment al zilei, având un efect anabolic puternic prin promovarea sintezei proteinelor și reducerea simultană a distrugerii acestora. Datorită concentrației proteice mari, se recomandă sportivilor și categoriilor de populație care au nevoie de o alimentație proteică de calitate: copii, bătrâni sau persoane care depun multă muncă fizică.

Contraindicatii: contraindicat persoanelor cu intoleranță la fructoză și lactoză sau alergice la ou.

Nota: produsul este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul se păstrează în ambalajul original, în locuri ferite de căldură şi umezeală.

Amino Egg-R - declaratie nutritionala

Declarație nutriţională /5 tablete /100 g
Valoare energetică 97,4 KJ/23.3 Kcal 1498 KJ/358 Kcal
Grasimi 1,7 mg 180 mg
din care:
acizi grasi saturați 0 g 0 g
acizi grasi nesaturați 0 g 0 g
acizi grași trans 0 g 0 g
Glucide 783 mg 12,04 g
din care zaharuri simple 181 mg 2,78 g
Proteine 5 g 76,92 g
Minerale 319 mg 4,90 g

PROFIL TIPIC AMINOACIZI (%)

L-Leucina - 6,8 Acid-L Glutamic - 10,5
L-Valina - 5,6 Acid L-Aspartic - 8,2
L-Lizina - 5, 1 L-Serina - 5,5
L-Fenilalanina - 4,7 L-Alanina - 5,0
L-Izoleucina - 4,3 L-Arginina - 4,6
L-Trenonina - 3,6 L-Tiirosina - 3,2
L-Metionina - 3,0 L-Prolina - 3,1
L-Triptofan - 1,3 L-Glicina - 2,8
L-Cisteina - 2,2 L-Histidina - 1,9
Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului
PF0167

Fisa tehnica

Tip proteina
Proteina din ou
Aminoacizi
Amestecuri
Cumpara cu incredere
Reviews
Te-ar mai putea interesa
Clientii care au cumparat acest produs au mai comandat:
Dextroza - Meritose 200
Adauga in cos
19,00 Lei (inclusiv TVA)
Dextroza - Meritose 200 este un carbohidrat cu absorbtie rapidă, indicat in activitătile fizice intense. Se recomanda celor cu nevoi crescute de energie si refacere după efort.
Creatin Monohidrat
Adauga in cos
73,00 Lei (inclusiv TVA)
Creatin Monohidrat creste performanta fizica in efortul succesiv din timpul exercitiilor fizice de scurta durata si de mare intensitate.
Energocarb-R
Adauga in cos
23,00 Lei (inclusiv TVA)
Energocarb-R este un supliment energetic din carbohidrati (cu arome de vanilie, ciocolata, tutti frutti), care se recomanda pentru refacerea rezervelor energetice ale organismului.
Caseinat de calciu
Adauga in cos
95,00 Lei (inclusiv TVA)
Caseinat de calciu are o concentratie de 90% proteina, este obtinut din lapte, fara arome si indulcitori, se dizolvă foarte bine si are un gust neutru.
Mixforte-R
Adauga in cos
40,00 Lei (inclusiv TVA)
Mixforte-R este recomandat atat sportivilor, cat si categoriilor de consumatori cu activitati energetice ridicate, ca supliment alimentar pentru completarea alimentatiei zilnice.

Meniu

Setari

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare
×
Amino Egg- R
39,00 Lei
Varianta
Cantitate:

Please sign in first.

Autentificare