×

Ornitina Capsule

L-Ornitina - are efect anabolic asupra tesutului muscular prin marirea secretiei de hormon de crestere (GH).

Cutie cu 120 capsule.

Culoarea capsulelor poate fi diferita de la un lot la altul, dar continutul lor este acelasi.

Citeste mai multShow less
39,00 Lei (inclusiv TVA)
Referinta:
PF0191
Imi place424
Descriere

Ornitina - Descriere

Ornitina este un aminoacid neesential produs de organism, care are rol in formarea de citrulina (cu efect vaso-dilatator), prolina (regenerarea colagenului din structura proteica a pielii)  si acid glutamic (furnizeaza energie pentru creier, dezvolta inteligenta, trateaza depresiile si impotenta).

Recomandari:  arginina impreuna cu ornitina favorizeaza dezvoltarea masei musculare prin cresterea nivelelor hormonilor anabolici cum ar fi insulina si hormonul de crestere. L-Ornitina are efect anabolic asupra tesutului muscular prin marirea secretiei de hormon de crestere (GH).

Pe masura trecerii anilor, organismul nu se mai dovedeste atat de eficient in sintetizarea proteinelor, fapt pentru care resuturile musculare nu se mai regenereaza. Suplimentul de L-Ornitina stimuleaza secretia hormonului de crestere care dezvolta tesuturile musculare, intareste sistemul imunitar, accelereaza cicatrizarea, mobilizeaza grasimile din corp, crescand combustia acestora.

Ornitina - Mod de utilizare

se administrează câte o porţie (4 capsule), de 2- 3 ori pe zi, împreună cu un pahar cu apă sau sucuri naturale, înainte de antrenament şi seara, înainte de culcare, pe nemâncate.

Ornitina capsule - ingrediente

L-Ornitina

Ornitina capsule - recomandari

Ornitina este un aminoacid neesential produs de organism, care are rol in formarea de citrulina (cu efect vaso-dilatator), prolina (regenerarea colagenului din structura proteica a pielii)  si acid glutamic (furnizeaza energie pentru creier, dezvolta inteligenta, trateaza depresiile si impotenta). Ornitina împreună cu arginina favorizează dezvoltarea masei musculare prin creşterea nivelelor hormonilor anabolici cum ar fi insulina şi hormonul de creştere. L-Ornitina are efect anabolic asupra ţesutului muscular prin mărirea secreţiei de hormon de creştere (GH).

Contraindicatii: doze mai mari de 10 g/zi, administrate un timp îndelungat (peste 6 luni), pot provoca simptome gastrointestinale, ca greaţă, crampe abdominale şi diaree. Este contraindicat persoanelor cu boli genetice în care lipseşte enzima ornitin delta aminotransferază, femeilor gravide și schizofrenicilor.

Nota: produsul este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul se păstrează în ambalajul original, în locuri ferite de căldură şi umezeală.

Ornitina capsule - declaratie nutritionala

Declarație nutriţională /4 capsule /100 g
Valoare energetică 36 KJ/8,6 Kcal 1440 KJ/344 Kcal
Grasimi 0 g 0 g
din care:
acizi grasi saturați 0 g 0 g
acizi grasi nesaturați 0 g 0 g
acizi grași trans 0 g 0 g
Glucide 0 g 0 g
din care zaharuri simple 0 g 0 g
Proteine 2 g 80 g
din care L-Ornitina 2 g 80 g
Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului
PF0191

Fisa tehnica

Aminoacizi
Ornitina
Cumpara cu incredere
Reviews
Te-ar mai putea interesa
Clientii care au cumparat acest produs au mai comandat:
L-Carnitin Lipotrop
OFERTA
35,25 Lei (inclusiv TVA) 47,00 Lei
L-Carnitin Lipotrop - 100 capsule cu L-Carnitina.
Glutamina Capsule
Adauga in cos
29,00 Lei (inclusiv TVA)
L-Glutamina reprezinta cel mai important aminoacid pentru sportivi. Cutie cu 120 capsule. Culoarea capsulelor poate fi diferita de la un lot la altul, dar continutul lor este acelasi.
Ideal Protein
35,00 Lei (inclusiv TVA)
Ideal Protein este un concentrat hiperproteic cu absortie in doua trepte de viteza.
Milk & Egg
75,00 Lei (inclusiv TVA)
Milk & Egg este un concentrat proteic de mare calitate obtinut din lapte si albus de ou.
Ideal Bar
2,73 Lei (inclusiv TVA)
Ideal Bar este un baton nutritiv, bogat in proteine si fibre, care se poate comercializa si in scoli.Se fac comenzi de minimum 5 buc.
Fibromix-R
21,00 Lei (inclusiv TVA)
Fibromix-R se prezinta sub forma de tablete care contin fibre vegetale pentru slabit. Produs indulcit cu fructoza. Contine 90 tablete.
milk and egg bar
4,26 Lei (inclusiv TVA)
Milk & Egg Bar este un baton bogat in proteine provenind din lapte, zer si albus de ou. Se fac comenzi de minimum 5 buc.
Taurina
19,00 Lei (inclusiv TVA)
Taurina este cel mai important aminoacid pentru sportivi.

Meniu

Setari

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare
×
Ornitina Capsule
39,00 Lei

Please sign in first.

Autentificare