×

Plati securizate prin EuPlatesc si PayPal

 

Plata cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

In cazul optiunii de plata " Online prin card bancar " veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

  • Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
  • "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

PayPal

ATENTIE!!! Daca doresti sa achiti cumparaturile prin PayPal trebuie sa selectezi moneda de plata in EURO. PayPal nu accepta in acest moment plati in RON.

Ce este PayPal?

PayPal, lider de incredere in platile online, permite cumparatorilor si intreprinderilor sa trimita si sa primeasca bani online. PayPal are peste 100 de milioane de conturi de membru in 190 de tari si regiuni. 

Este acceptat de comerciantii de pretutindeni, atat pe eBay cat si in afara lui.

Este sigur sa utilizez?

PayPal va protejeaza informatiile cardului de credit cu cele mai performante sisteme de securitate si de prevenire a fraudei din industrie. Cand utilizati PayPal, informatiile dumneavoastra financiare nu sunt niciodata partajate cu comerciantul.

De ce sa utilizezi PayPal ?

  • Pentru s face achizitii sau a trimite bani cu PayPal - este gratuit.
  • Pentru a cumpara si a plati rapid prin salvarea informatiilor tale in contul de PayPal

PayPal este acceptat de milioane de firme din intreaga lume si este metoda preferata de plata pe eBay.

Incepe sa utilizezi PayPal astazi!

 

Meniu

Setari

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Please sign in first.

Autentificare