×

Fructoza - Fructamyl 500

Fructoza - Fructamyl 500 este produsul recomandat celor care nu doresc sa se ingrase. Fructoza este zaharul pe care il gasim in fructe si miere. 

Citeste mai multShow less
25,12 Lei (inclusiv TVA)
Varianta
Referinta:
PF0142
Imi place142
Descriere

Fructoza Fructamyl 500 - descriere

Fructoza este zahărul care se găseste in fructe si miere, este cel mai dulce dintre zaharuri (de 1,9 ori mai dulce ca zaharul). Totusi, fructoza nu are nevoie de insulină pentru a fi metabolizată, avand un index glicemic redus. Fructoza - Fructamyl 500 se recomandă celor ce nu vor să se ingrase.

Fructoza Fructamyl 500 - administrare

O persoana care face un antrenament intens are nevoie de 4-6 grame de carbohidrati pe kilogramcorp pe zi. Pentru regimurile in care se doreste reducerea stratului adipos, necesarul este 2-3 grame pe kilocorp pe zi. Aceste cifre pot varia în funcţie de tipul somatic, intensitatea antrenamentului si alti parametri. Măsura din interiorul ambalajului conţine 60 g produs. 

Fructoza Fructamyl 500 - ingrediente

Compozitie (%):
Proteine 0
Carbohidrati (fructoză) 100
Grăsimi 0

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului
PF0142

Fisa tehnica

Carbohidrati
Doar carbohidrati
Cumpara cu incredere
Reviews
Te-ar mai putea interesa
Clientii care au cumparat acest produs au mai comandat:
Maltodextrina - Glucidex
20,75 Lei (inclusiv TVA)
Maltodextrina - Glucidex este un carbohidrat cu absorbtie lenta, indicat in activitătile fizice de lunga durată. Se recomanda celor cu nevoi crescute de energie.
Amino Whey-R
57,00 Lei (inclusiv TVA)
Amino Whey-R sunt comprimate cu concentratie proteica mare, din izolat proteic din zer.
Fibromix-R
21,00 Lei (inclusiv TVA)
Fibromix-R se prezinta sub forma de tablete care contin fibre vegetale pentru slabit. Produs indulcit cu fructoza. Contine 90 tablete.
Arginina Capsule
Adauga in cos
39,00 Lei (inclusiv TVA)
Arginina este un aminoacid cu un rol important in sinteza proteinelor. Cutie cu 120 capsule. Culoarea capsulelor poate fi diferita de la un lot la altul, dar continutul lor este acelasi.
Vitamina C 700
29,00 Lei (inclusiv TVA)
Vitamina C 700 - o cutie contine 120 capsule. Culoarea capsulelor poate fi diferita de la un lot la altul, dar continutul lor este acelasi.
milk and egg bar
4,26 Lei (inclusiv TVA)
Milk & Egg Bar este un baton bogat in proteine provenind din lapte, zer si albus de ou. Se fac comenzi de minimum 5 buc.
Creatin Monohidrat
73,00 Lei (inclusiv TVA)
Creatin Monohidrat creste performanta fizica in efortul succesiv din timpul exercitiilor fizice de scurta durata si de mare intensitate.
Calciu Magneziu
29,00 Lei (inclusiv TVA)
Calciu Magneziu - o cutie contine 120 capsule. Culoarea capsulelor poate fi diferita de la un lot la altul, dar continutul lor este acelasi.  

Meniu

Setari

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare
×
Fructoza - Fructamyl 500
25,12 Lei
Varianta
Cantitate:

Please sign in first.

Autentificare