×

Fructoza - Fructamyl 500

Fructoza - Fructamyl 500 este produsul recomandat celor care nu doresc sa se ingrase. Fructoza este zaharul pe care il gasim in fructe si miere. 

Citeste mai multShow less
23,00 Lei (inclusiv TVA)
Varianta
Referinta:
PF0142
Imi place140
Adaugati la wishlist
Descriere

Fructoza Fructamyl 500 - descriere

Fructoza este zahărul care se găseste in fructe si miere, este cel mai dulce dintre zaharuri (de 1,9 ori mai dulce ca zaharul). Totusi, fructoza nu are nevoie de insulină pentru a fi metabolizată, avand un index glicemic redus. Fructoza - Fructamyl 500 se recomandă celor ce nu vor să se ingrase.

Fructoza Fructamyl 500 - administrare

O persoana care face un antrenament intens are nevoie de 4-6 grame de carbohidrati pe kilogramcorp pe zi. Pentru regimurile in care se doreste reducerea stratului adipos, necesarul este 2-3 grame pe kilocorp pe zi. Aceste cifre pot varia în funcţie de tipul somatic, intensitatea antrenamentului si alti parametri. Măsura din interiorul ambalajului conţine 60 g produs. 

Fructoza Fructamyl 500 - ingrediente

Compozitie (%):
Proteine 0
Carbohidrati (fructoză) 100
Grăsimi 0

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului
PF0142

Fisa tehnica

Carbohidrati
Doar carbohidrati
Cumpara cu incredere
Reviews
Te-ar mai putea interesa
Clientii care au cumparat acest produs au mai comandat:
53,00 Lei (inclusiv TVA)
Omega 3, 6, 9 contine cei mai importanti acizi grasi nesaturati, obtinuti din surse naturale: ulei de peste, ulei de in si ulei de Borago officinalis. O cutie contine 90 capsule.
BCAA Capsule
Adauga in cos
29,00 Lei (inclusiv TVA)
BCAA - este un produs cu efect anabolic. Cutie cu 120 capsule. Culoarea capsulelor poate fi diferita de la un lot la altul, dar continutul lor este acelasi.
Complex R
Adauga in cos
21,00 Lei (inclusiv TVA)
Complex R este un supliment alimentar vitamino-mineral indicat in cazul solicitarilor fizice mari, in avitaminoze, in profilaxia si tratarea unor boli si viroze. O cutie contine 50 capsule. Culoarea capsulelor poate...
Oferta Isotonic-R Forte
Adauga in cos
19,00 Lei (inclusiv TVA)
Oferta Isotonic-R Forte - oferta cuprinde 10 plicuri de Isotonic-R Forte si un recipient de 0,5L. Recipientul are un dop construit special pentru sportivi, nefiind nevoie sa fie scos pentru a se consuma lichidul din...
Vitamina C 700
Adauga in cos
29,00 Lei (inclusiv TVA)
Vitamina C 700 - o cutie contine 120 capsule. Culoarea capsulelor poate fi diferita de la un lot la altul, dar continutul lor este acelasi.

Meniu

Setari

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare
×
Fructoza - Fructamyl 500
23,00 Lei
Varianta
Cantitate:

Please sign in first.

Autentificare