×

Despre Noi

Redis Co a inceput productia de suplimente nutritive in anul 1997. De atunci si pana in prezent gama produselor a fost dezvoltata permanent astfel incat in acest moment gama Redis Nutritie ofera peste 50 de suplimente nutritive. Compania noastra se adreseaza atat sportivilor de performanta, cat si celor care sunt interesati de sanatatea si frumusetea corpului lor.

Retetele dupa care sunt fabricate produsele au fost concepute de specialistul nostru in nutritie, Prof. Dr. Ing. Paul Stefanescu, membru al Academiei de Stiinte Agricole si Silvice, autorul a numeroase inventii si lucrari de specialitate.

Ingredientele din care sunt fabricate produsele noastre sunt in mare parte importate din Germania, Belgia, Austria si Grecia, dar sunt folosite si materii prime autohtone de cea mai buna calitate.

Toate produsele au avizul Ministerului Sanatatii.

Foarte multe loturi de sportivi au folosit cu succes produsele noastre, printre care si componenti ai unor echipe nationale si olimpice. Sponsorizam de asemenea foarte multi sportivi de performanta, campioni de cuturism, skandenberg si alti sportivi de talie nationala si internationala din diferite discipline sportive.

In afara de suplimentele nutritive pentru sportivi ne-am orientat si spre producerea suplimentelor nutritive pentru omul obisnuit, care nu face sport, promovand produsele pentru slabit, produsele vitaminizante, mineralizante si alte categorii.

Fabrica noastra se afla in judetul Ilfov, orasul Buftea, Str. Industriei, nr. 2.

Redis

 

Firma Redis a primit cea mai inalta certificare acordata producatorilor din domeniul alimentatiei, certificarea privind implementatrea si functionarea procesului de productie conform standardelor de calitate  FSSC 22000. Certificarea a fost facuta de organismul de certificare pentru management si personal, TÜV Thüringen, Germania. Auditul si certificarea au durat 6 luni, timp in care s-au verificat fluxurile de productie, igiena, retetele si functionarea corespunzatoare a utilajelor. Aplicarea normelor va fi monitorizata periodic de auditor.

Date legale:
Redis C.O. S.R.L.
Cod Identificare Fiscalã: RO6640548
Nr. Registrul Comerþului: J23 /1867 /2002
Sediu: Str. Industriei 2 Buftea, Ilfov, Romania

Meniu

Setari

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Please sign in first.

Autentificare